Warmes Kürbispesto

Warmes Kürbispesto

4.4 132 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Basilikum abgezupft
    ½ Bund
  • Hokkaido-Kürbis in Stücken
    700 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    60 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    ½ TL
  • Sahne
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 9 g
Kalorie 1115 kJ / 266 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...