Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Röggelchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 48 godz.
12 Stück
Składniki
-
Roggenkörner100 g
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele, in feinen Streifen45 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen400 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker½ TL
-
Wasser lauwarm360 g
-
Worcester-Sauce1 TL
-
Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)1 TL
-
Salz2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
639 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bärlauch
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bierbrot
2 godz.
Bärlauchöl
15 min
Bärlauchbutter
10 min
Bärlauch-Hörnchen
55 min
Bärlauch-Fougasse
2 godz. 20 min
Bärlauch-Rub
2 godz. 10 min
Bärlauch-Faltenbrot
2 godz. 30 min
Bärlauch-Hollandaise
15 min
Bärlauch-Aufstrich
15 min
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Dinkel-Bärlauchweckerl
1 godz. 50 min
Bärlauchpaste
20 min