
Urządzenia i Akcesoria
Burgunderbrot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
20 Scheiben
Składniki
-
Roggenkörner400 g
-
Burgunder Rotwein650 g
-
Sauerteig flüssig (z.B. von Seitenbacher)300 g
-
Dinkelmehl Type 630300 g
-
Kümmel2 TL
-
Salz3 TL
-
Backpulver15 g
-
brauner Zucker½ TL
Wartości odżywcze na 20 Scheiben
Kalorie
4904 kcal /
12273 kJ
Białko
92 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
563 g
Błonnik
82.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Kochen mit Rotwein
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy