Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
- 600 g de coles de Bruselas congeladas salpimentadas
- 80 g de mantequilla en trozos
- 50 g de azúcar moreno
- 300 g de castañas cocidas peladas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1747 kJ / 418 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 47.3 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Błonnik
- 11.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Judías verdes con chalotas y champiñones
45min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20min
Pimientos marinados
55min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Puré de remolacha al vapor con pera y granada
1h
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón
1h
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30min
Coles de bruselas asadas
45min
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40min