Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 hojas de gelatina
- 200 g de caldo de pescado
- 200 g de nata
- 70 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 250 g de salmón ahumado, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 19.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25min
Paté de quesos
15min
Pastel de atún
4 godz. 55 min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 Min
Crema de camembert y arándanos rojos
20min
Paté de jamón y salmón ahumado
4 Std. 10 Min
Tarta de castaña
3 Std. 15 Min
Langostinos dos salsas
30 Min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 Min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 Min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min