Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 hojas de gelatina
- 200 g de caldo de pescado
- 200 g de nata
- 70 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 250 g de salmón ahumado, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 19.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paté de quesos
15min
Crema de mascarpone, paté de berenjena y confitura de tomate
1 Std. 30 Min
Paté de jamón y salmón ahumado
4 godz. 10 min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15min
Flan de queso azul para dos
30min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20min
Galletas de queso con chutney de pimientos al whisky
2hod.
Turrón de camembert con frutos secos
2h 15min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1 Std. 30 Min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min
Cremoso de ibérico
5min