Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de harina
- ½ cucharadita de bicarbonato
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 cucharadita de canela molida
- 1 cucharadita de jengibre en polvo
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- 300 g de pulpa de melón cortado en dados de aprox. 2 cm.
- 3 huevos
- 150 g de azúcar moreno
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 678 kJ / 162 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 159.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de frutas y frutos secos
2óra 55p
Bizcocho de uvas rojas y aceite de oliva
1h 40 min
Bizcocho colibrí
1óra
Clafouti de uvas
2óra
Bizcocho persa de zanahoria y coco - Irán
2h 20min
Galleta de chocolate y naranja
40 min
Bizcocho esponjoso de miel
1óra 45p
Galletas tiernas de zanahoria, avena y naranja
50min
Bizcocho de aguacate
1óra 45p
Cake de plátano y nueces pacanas
50min
Bizcochitos de avena, chocolate y mandarina
50min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1h 20min