Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de harina
- ½ cucharadita de bicarbonato
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 cucharadita de canela molida
- 1 cucharadita de jengibre en polvo
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- 300 g de pulpa de melón cortado en dados de aprox. 2 cm.
- 3 huevos
- 150 g de azúcar moreno
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 678 kJ / 162 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 159.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho de manzana (sin azúcar)
50 dk
Magdalenas con ciruelas y piñones
35 dk
Muffins de calabaza y manzana con copos de avena
1sa
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50 dk
Pastel de calabaza
1h 50min
Pastel francés con fresas (millasson)
1 Std. 10 Min
Bizcocho esponjoso con cobertura de queso y naranja (sin lactosa)
3 Std. 15 Min
Magdalenas de zanahoria
30 Min
Pudin de calabaza y naranja
1 godz. 30 min
Bizcocho de piña
50 dk
Bizcocho de coco
45 dk
Bizcocho de zanahoria y almendra
1h 20min