Urządzenia i Akcesoria
芒果牛油果大虾色拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
熟芒果 去皮去核,取果肉,切块320 克
-
糖10 克
-
鲜榨柠檬汁 现挤,约半个柠檬20 克
-
薄荷叶 切碎,依个人口味调整10 片
-
虾仁100 克
-
料酒10 克
-
芝麻菜20 克
-
樱桃番茄 一切二8 个
-
牛油果 去核去皮,取果肉,切丁1 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.5 g
Kalorie
831.3 kJ /
198.7 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
最爱芒果
10 Przepisów
Chiny
Chiny