
Urządzenia i Akcesoria
Brownie de chocolate y castañas (sin gluten)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones
Składniki
-
100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos (consultar lista FACE)
-
100 g de mantequilla en trozos (y un poco más para engrasar)
-
500 g de crema de castañas dulce sin gluten
-
3 huevos
-
10 g de vainilla líquida
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
486 kcal /
2033 kJ
Białko
4.52 g
Tłuszcz
17.75 g
Węglowodany
77.13 g
Błonnik
3.01 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sin gluten, sin límites
94 Przepisy
Hiszpania
Hiszpania