Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos (consultar lista FACE)
- 100 g de mantequilla en trozos (y un poco más para engrasar)
- 500 g de crema de castañas dulce sin gluten
- 3 huevos
- 10 g de vainilla líquida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2033 kJ / 486 kcal
- Białko
- 4.52 g
- Węglowodany
- 77.13 g
- Tłuszcz
- 17.75 g
- Błonnik
- 3.01 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Rosquillas americanas sin gluten
2h 30 min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Pizza tropical sin gluten
1 Std.
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20 min
Quiche de chocolate y vainilla (sin gluten)
1h 30 min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 godz. 15 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 godz. 10 min
Crêpes sin gluten
45 Min
Tortitas sin gluten
40 Min