Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 - 2 EL Rosmarinnadeln, frisch oder getrocknet
- 60 g Weinessig
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grüne Steaksauce
10 min
Rosmarin-Tabasco-Marinade
5 min
Marinierte Schweinenackensteaks
2h 30 min
Grillmarinade zu Lamm, Geflügel und Gemüse
24h
Kokosmarinade zu Lammspießen
1 godz. 25 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 Min
Kräutermarinade zu Roastbeef
1 godz. 30 min
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3 Std. 15 Min
Teriyaki-Limetten-Marinade
1h 15min
Kräuter-Tomatensauce
20 min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Schnelle Marinade für Grillfleisch
15 min