Urządzenia i Akcesoria
Rosmarinmarinade für Rindfleisch
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert3
-
Knoblauchzehen2
-
Rosmarinnadeln frisch oder getrocknet1 - 2 EL
-
Weinessig60 g
-
Olivenöl60 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grillparty!
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kräutermarinade zu Roastbeef
1 godz. 30 min
Kokosmarinade zu Lammspießen
1 godz. 25 min
Rinderhack-Saté mit Paprikasauce
1 godz.
Teriyaki-Limetten-Marinade
1 godz. 15 min
Rosmarin-Tabasco-Marinade
5 min
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3 godz. 15 min
Joghurt-Ingwer-Dressing
10 min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2 godz.
Grillmarinade zu Lamm, Geflügel und Gemüse
24 godz.
Marinierte Schweinenackensteaks
2 godz. 30 min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 min
Marinade für Spare Ribs
10 min