Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cdas de hongos oreja de ratón
- 5 g de alga wakame, seca
- 1 de chile rojo, fresco, sin semillas
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de jengibre, pelado y cortado en rebanadas delgadas
- 10 g de ajonjolí tostado
- 15 g de agua
- 30 g de vinagre para sushi
- 30 g de miel de abeja
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 236 kJ / 56 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de ejote
30min
Crema de brócoli y manzana verde
35min
Chícharos chinos con sal de ajonjolí
10 min
Salsa de tamarindo
40min
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50min
Solomillo de atún marinado en miso
30min
Peras con salsa de canela Al vacío TM6
2hod. 5min
Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado
1h 35 min
Leche de almendras
12hod.
Fondo vegetariano
1h 35 min
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min