Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 120 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- confettura di albicocche q.b.
- zucchero a velo q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 556 kJ / 139 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 25.5 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cioccolatini agli amaretti
3 Std. 25 Min
Torta stracciatella
50 min
Tortini di mele
1sa 10 dk
Zufoli
5h
Fugassa veneta
4h
Torta marmorizzata
2 Std.
Muffin all'amaretto
30 min
Rotolo alla frutta
1h 25min
Quadrotti alle gocce di cioccolato
1 godz.
Muffin
35 min
Muffin con gocce di cioccolato
1 godz.
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1 godz.