Torta fredda alla crema gianduia

Torta fredda alla crema gianduia

3.5 48 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 fette

Składniki

Base
  • di cioccolato bianco
    100 g
  • di burro
    20 g
  • di riso soffiato
    70 g
Crema gianduia
  • di zucchero
    30 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    200 g
  • di mascarpone
    250 g
  • di ricotta scolata dal siero
    250 g
  • di crema gianduia
    40 g
Terminare la preparazione
  • di gocce di cioccolato per decorare
    50 - 80 g
    50 - 80 g di granella di nocciole, per decorare

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 307 kcal / 1285 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 24.6 g
Węglowodany 16.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...