
Urządzenia i Akcesoria
Crumble de coco y manzana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 raciones
Składniki
Crumble de coco
-
200 g de harina de repostería
-
1 cucharadita de levadura química en polvo
-
150 g de azúcar
-
150 g de mantequilla muy fría, en trozos pequeños
-
100 g de coco rallado
Base de manzana
-
5 manzanas Golden (aprox. 1400 g)
-
100 g de agua
-
150 g de azúcar
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
514 kcal /
2150 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
20.7 g
Węglowodany
78.4 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania