Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1200 g de agua
- 200 g de cebolla
- 40 g de aceite de oliva
- 60 - 80 g de queso parmesano rallado
- 2 - 3 cucharadas de perejil fresco picado
- 200 g de mozzarella de barra cortada en dados de 2 cm.
- 50 - 60 g de harina
- 3 huevos batidos
- 100 g de pan rallado
- aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2466 kJ / 590 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 59.1 g
- Tłuszcz
- 29.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 766.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartaletas de queso soufflé
35 Min
Ñoquis de patata
50 Min
Croissant de brioche y hojaldre bicolor
5 Std.
Sorrentinos con salsa cremosa de tomate
1h 45 min
Pastel de maíz
45 min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10 min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1 Std.
Pastel de carne y patata (Hachis Parmentier)
50 Min
Empanadas criollas
3 Std.
Croquetas de arroz con parmesano
1 Std.
Tortas fritas
1h 5min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2 Std. 30 Min