Urządzenia i Akcesoria
Chicken stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.5 g
Kalorie
678.5 kJ /
162.3 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken garam masala
50 min
Meat stock paste
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Boiled eggs
20 min
Mashed potatoes
50 min
Steamed rice
25 min
Frozen fruit sorbet
5 min
Chicken Stock Paste
45 min
Basil pesto
10 min
Creamy mushroom soup
20 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min