Urządzenia i Akcesoria
Roter Ziegen-Streich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 Portionen
Składniki
-
Walnusshälften und etwas mehr zum Garnieren100 g
-
Rote Bete, gegart in Stücken200 g
-
Zitronensaft20 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
1 TL Thymian, getrocknetThymian abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren2 Stängel
-
Ziegenfrischkäse150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
541 mg
Białko
7 g
Kalorie
584 kJ /
140 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2022
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kurkuma-Möhren-Dip
5 min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 min
Linsen-Curry-Aufstrich
40 min
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1 godz.
Erbsen-Minz-Aufstrich
15 min
Limettenbutter
5 min
Tomaten-Fenchel-Chutney
50 min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1 godz.
Rosmarin-Zitronen-Sauce
48 godz.
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Apfel-Möhren-Slaw
10 min