Urządzenia i Akcesoria
Roter Ziegen-Streich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 Portionen
Składniki
-
Walnusshälften und etwas mehr zum Garnieren100 g
-
Rote Bete, gegart in Stücken200 g
-
Zitronensaft20 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
1 TL Thymian, getrocknetThymian abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren2 Stängel
-
Ziegenfrischkäse150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
541 mg
Białko
7 g
Kalorie
584 kJ /
140 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2022
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erbsen-Minz-Aufstrich
15 Min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 Min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 Min
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Limettenbutter
5 Min
Spinat-Dip
10 Min
Grünkohl-Aprikosen-Aufstrich
10 Min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10 Min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15 Min
Rote-Bete-Hummus
50 Min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 Min
Linsen-Curry-Aufstrich
40 Min