Urządzenia i Akcesoria
Gebrannte Eierlikörcreme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Milch80 g
-
Zucker50 g
-
Vanilleschote längs halbiert1
-
Eier getrennt3
-
Sahne200 g
-
Eierlikör100 g
-
Wasser heiß
-
Rohrzucker zum Bestreuenetwas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1066 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Rotweinbutter
3 Std. 20 Min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Rotweincreme
5 Std. 40 Min
Zabaglione
15 Min
Parmesan-Creme-brûlée
8 Std.
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Zitronen-Dessert mit Baiser
50 Min
Weincreme
5 Std. 40 Min
Limoncello-Creme
5 Std.