Urządzenia i Akcesoria
Zwiebel-Rotwein-Butter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 Portionen
Składniki
-
rote Zwiebeln halbiert100 g
-
Rotwein60 g
-
Butter weich, in Stücken120 g
-
Kräutersalz½ TL
-
Zucker¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Schmand50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
383 kJ /
92 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Frisch gestrichen
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gorgonzola-Creme mit Birne
10 Min
Sesambutter
5 Min
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15 Min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10 Min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 Min
Kräuterbutter
10 Min
Dried Beef Dip
10 Min
Rotweinbutter
3 Std. 20 Min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 Min
Parmesancreme
5 Min
Zwiebelbutter
10 Min
Schafskäse-Creme
5 Min