Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 60 g Rotwein
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Zucker
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Schmand
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 383 kJ / 92 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dried Beef Dip
10min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 Min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10min
Rotweinbutter
3h 20min
Gorgonzola-Creme mit Birne
10min
Zabaglionelikör
20min
Parmesancreme
5 Min
Radieschen-Thunfisch-Dip
10min
Hirtencreme
1 Std. 15 Min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 Min
Zwiebelbutter
10min
Schafskäse-Creme
5 Min