
Urządzenia i Akcesoria
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
10 pezzi
Składniki
-
240 g di acqua
-
1 cucchiaino di malto di orzo
-
10 g di lievito di birra fresco
-
350 g di farina manitoba + q.b.
-
150 g di farina di avena
-
40 g di olio extravergine di oliva
-
2 cucchiaini di sale preferibilmente integrale
-
50 g di olive taggiasche denocciolate
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
229 kcal /
958 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegan
60 Przepisów
Włochy
Włochy