![Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan) Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20FD19AB-B26B-452E-BFCA-C0F9ABC291F2/Derivates/75E7E87E-7989-4C2D-9827-77B775F7912A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina manitoba + q.b.
- 150 g di farina di avena
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale, preferibilmente integrale
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pani alla segale
2h 40min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di segale
3h 20 min
Pane di grano saraceno
2h 35min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane integrale
3h 15min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min