Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Zwiebel (60 g), halbiert
- 180 g Radieschen
- 10 g Rotweinessig
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 221 kJ / 52 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Tomatenquark
10 min
Krabben-Quark-Tatar
10 min
Käse-Dill-Aufstrich
5 min
Bärlauch-Aufstrich
15 min
Bärlauch-Aioli
10 min
Blumenkohl-Aufstrich
30min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 min
Rote Bete-Joghurt-Dip
20 min
Frischkäse-Senf-Creme
10 min
Radieschen-Thunfisch-Dip
10 min
Avocado-Bärlauch-Dip
10 min
Radieschen-Dip
10 min