
Urządzenia i Akcesoria
Cioccolata su stecco
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pezzi
Składniki
-
250 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
20 g di zucchero a velo
-
1 cucchiaino di cacao amaro in polvere
-
15 g di amido di mais (maizena)
-
1 cucchiaino di mandorle a lamelle
-
1 cucchiaino di pistacchi tritati
-
1 cucchiaino di cocco disidratato grattugiato
-
latte caldo, a piacere
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
55 kcal /
230 kJ
Białko
0.7 g
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
5.3 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy