
Urządzenia i Akcesoria
Cioccolata su stecco
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pezzi
Składniki
-
di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi250 g
-
di zucchero a velo20 g
-
di cacao amaro in polvere1 cucchiaino
-
di amido di mais (maizena)15 g
-
di mandorle a lamelle1 cucchiaino
-
di pistacchi tritati1 cucchiaino
-
di cocco disidratato grattugiato1 cucchiaino
-
latte caldo, a piacere
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
55 kcal /
230 kJ
Białko
0.7 g
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
5.3 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy