
Urządzenia i Akcesoria
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
18 pezzi
Składniki
Pasta choux
-
di acqua150 g
-
di burro a pezzi80 g
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero10 g
-
di farina tipo 00120 g
-
uova3
Crema chantilly
-
di zucchero130 g
-
stecca di vaniglia i semini estratti1
-
di panna (min. 30% di grassi)500 g
Terminare la preparazione
-
di frutti rossi misti freschi500 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
130 kcal /
545 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
9.3 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Piccole coccole
10 Przepisów
Włochy
Włochy