Bignè con crema chantilly e frutti rossi

Bignè con crema chantilly e frutti rossi

4.1 19 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
18 pezzi

Składniki

Pasta choux
  • di acqua
    150 g
  • di burro a pezzi
    80 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero
    10 g
  • di farina tipo 00
    120 g
  • uova
    3
Crema chantilly
  • di zucchero
    130 g
  • stecca di vaniglia i semini estratti
    1
  • di panna (min. 30% di grassi)
    500 g
Terminare la preparazione
  • di frutti rossi misti freschi
    500 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 130 kcal / 545 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 8.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...