Urządzenia i Akcesoria
Gnocco fritto modenese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
Impasto
-
500 g di farina tipo 0
-
60 g di strutto
-
2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
-
10 g di sale
-
250 g di acqua minerale frizzante
Terminare la preparazione
-
strutto q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
14.5 g
Kalorie
3745 kJ /
895 kcal
Tłuszcz
50.7 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
95.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sapori d'Italia
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Agnolotti al brasato
3 godz.
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 godz. 10 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 godz. 50 min
Agnolotti del plin
10 godz. 30 min
Grissini di pane
4 godz.
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 godz. 30 min
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Salsa tonnata
20 min
Tigelle
3 godz. 50 min