Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di scalogni a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 250 g di sidro, secco
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 400 g di castagne, cotte e pelate (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale intero
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2478 kJ / 593 kcal
- Białko
- 43.3 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 godz. 40 min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1 godz.
Medaglioni di maiale con salsa alla senape e patate (Bimby Friend)
1h 5min
Polpetti affogati
45 min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8 Std. 40 Min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 godz.
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 godz.
Insalata di polpo con dressing al lime
1 godz.
Dentice agli agrumi
45 min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Polpo in rosso
35min