Torta di pere e vino Porto al vapore

Torta di pere e vino Porto al vapore

3.8 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni

Składniki

  • burro salato q.b. per imburrare
  • farina di grano duro q.b. per infarinare
  • di mandorle pelate
    60 g
  • di pere mature, pelate e a cubetti + q.b. a fette
    300 g
  • uova
    4
  • di miele
    80 g
  • di zucchero grezzo
    60 g
  • di vino Porto
    5 g
  • di amido di mais (maizena)
    80 g
  • di lievito in polvere
    1 cucchiaino
  • di acqua
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 6 kcal / 205 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...