
Urządzenia i Akcesoria
Torta di pere e vino Porto al vapore
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni
Składniki
-
burro salato q.b. per imburrare
-
farina di grano duro q.b. per infarinare
-
di mandorle pelate60 g
-
di pere mature, pelate e a cubetti + q.b. a fette300 g
-
uova4
-
di miele80 g
-
di zucchero grezzo60 g
-
di vino Porto5 g
-
di amido di mais (maizena)80 g
-
di lievito in polvere1 cucchiaino
-
di acqua1000 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
6 kcal /
205 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolci a vapore
10 Przepisów
Włochy
Włochy