Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna cotta
- 1 chorrito de aceite de girasol
- 3 hojas de gelatina
- 50 g de miel
- 250 g de yogur natural
- 20 g de zumo de limón
- 120 g de nata para cocinar (18% de grasa)
Salsa de albaricoques
- 80 g de orejones de albaricoque
- 300 g de agua
- 30 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 790.7 kJ / 189.2 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Flan de chocolate y leche condensada
1 godz. 25 min
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4h 15min
Yogur de plátano, naranja y galletas
13 godz. 50 min
Plátanos al estilo Foster con crumble (HESTAN CUE)
30 min
Piña con pesto dulce
10 Min
Panna cotta
6h 10min
Semifrío de castañas con salsa de nueces
4 godz. 30 min
Semifrío de plátano con salsa de toffee
2 Std.
Flan de queso con mousse de arándanos
1 Std.
Panna cotta de arándanos
6j 20 menit
Postre de fresas con yogur
4h 10min
Crema catalana de chocolate
40 Min