Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna cotta
- 1 chorrito de aceite de girasol
- 3 hojas de gelatina
- 50 g de miel
- 250 g de yogur natural
- 20 g de zumo de limón
- 120 g de nata para cocinar (18% de grasa)
Salsa de albaricoques
- 80 g de orejones de albaricoque
- 300 g de agua
- 30 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 790.7 kJ / 189.2 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Crema de vainilla con pera al azafrán
2h 30min
Pera al caramelo con crema y canutillo crujiente
4 Std.
Panna cotta
6h 10min
Delicias de melocotón en conserva
5h
Blanco y negro con nueces y miel
1h 10min
Panna cotta de piña colada
2h 20min
Tiramisú de café latte con crocanti de pistachos
1h 30min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4h 15min
Postre de limón para dos
5min
Panna cotta de arándanos
6 godz. 20 min
Panna cotta de caramelos para dos
3 Std. 40 Min