Urządzenia i Akcesoria
Orangen-Schoko-Biskuits
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
24 Stück
Składniki
Biskuit
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Zucker75 g
-
Butter-Vanille-Aroma4 Tropfen
-
Eier2
-
Mehl125 g
-
Backpulver½ TL
-
Salz1 Prise
Orangenfüllung
-
weiße Gelatine3 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Orangensaft200 g
-
Zucker20 g
Glasur
-
Zartbitterkuvertüre in Stücken100 g
-
Kokosfett30 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
2 g
Kalorie
460 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanille-Buttercreme-Torte
7 godz.
Marzipan-Mohn-Cupcakes
2 godz. 20 min
Lebkuchenherzen
1 godz. 30 min
Zitronen-Pfirsich-Charlotte
6 godz. 30 min
Pfefferkuchen
1 godz.
Mandel-Vanille-Torte
2 godz.
Schokofinger
1 godz. 30 min
Kugelige Mozarttorte
5 godz. 30 min
Schachbrett-Torte
5 godz. 10 min
Mohntorte mit Schokoglasur
1 godz. 15 min
Honiglebkuchen
3 godz. 40 min
Ischler Törtchen
2 godz. 50 min