Urządzenia i Akcesoria
Gebackene Pfirsiche mit Baiser-Topping
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
Gebackene Pfirsiche
-
Pfirsiche frisch4
-
Mandeln50 g
-
Zucker25 g
Baiser-Topping und Fertigstellung
-
Eiweiß3
-
Zucker140 g
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baiser-Herzen
2h
Taiwanesische Fleischpaste (Rousong)
1h 30min
Cremige Knusper-Bomben
5h 30min
Baisergeister
4h
Gegrillte Bananen mit Erdnusseis und Karamell
4h 45min
Fischpastete "Fisch im Fisch"
2h 50min
Erdäpfelbuns mit süßer Bohnen-Mohn-Fülle
1h 45min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1h 50min
Schneenockerl mit Vanilleschaum
1h 45min
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2h 50min
Honigkuchen mit Blutorange
2h
Pavlova mit gemischten Beeren
5h 30min