Urządzenia i Akcesoria
Gebackene Pfirsiche mit Baiser-Topping
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
Gebackene Pfirsiche
-
Pfirsiche frisch4
-
Mandeln50 g
-
Zucker25 g
Baiser-Topping und Fertigstellung
-
Eiweiß3
-
Zucker140 g
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prime Board
1 godz. 30 min
Sahneeis
10 godz. 20 min
Frittierte Labskaus-Nocken
1 godz. 30 min
Portugiesische Crème Brûlée
25 min
Gegrillte Bananen mit Erdnusseis und Karamell
4 godz. 45 min
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40 min
Steaks mit Würzbutter, Erdäpfelrösti und Zwiebeln
1 godz. 30 min
Schneenockerl
30 min
Palatschinken mit Vanilleeis und Schokosauce
40 min
Apfelkuchen mit Schaum
1 godz. 15 min
Mini-Baisers
3 godz. 40 min
Weihnachts-Bratapfel
40 min