Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di Asiago a pezzi (3 cm)
- 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 250 g di farina senza glutine
- 4 uova
- 60 g di latte
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di lievito in polvere istantaneo per torte salate(2 cucchiaini), consentito da prontuario
- 150 g di speck a cubetti (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 32.6 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piadina (senza glutine)
1 godz. 20 min
Cookies di riso al cioccolato (senza glutine)
1 Std. 35 Min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 godz. 50 min
Crostini multigusto (senza glutine)
1 godz. 20 min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40 Min
Torta margherita (senza glutine)
50 Min
Colomba veloce (senza glutine)
1h
Muffin al cacao (senza glutine)
50 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Torta cocco e gianduia (senza glutine)
50 Min
Besciamella (senza glutine)
15 min