Piadina (senza glutine)

Piadina (senza glutine)

3.8 46 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 pezzi

Składniki

  • di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
    500 g
  • di acqua + q.b.
    250 g
  • di strutto
    90 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di bicarbonato di sodio
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di lievito in polvere, istantaneo per torte salate, consentito da prontuario

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 303 kcal / 1268 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 49.9 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...