Urządzenia i Akcesoria
Salsa cocktail
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
250 g di olio di semi di girasole
-
1 uovo
-
1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
-
2 pizzichi di pepe
-
½ cucchiaino di sale
-
70 g di gamberi di media grandezza, sgusciati lessati
-
70 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
-
90 g di ketchup
-
1 cucchiaino di salsa Worcestershire
-
40 g di Cognac
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
1.9 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Un mondo di salse
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Mousse di prosciutto iberico
10 min
Crema chantilly
35 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 godz.
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1 godz.
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1 godz.
Granchio ripieno
1 godz. 10 min
Creme brûlée (senza lattosio)
25 min
Salsa tonnata
20 min