Urządzenia i Akcesoria
Galaretka wiśniowo-bananowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 słoiki
Składniki
-
450 g nektaru wiśniowego
-
450 g nektaru bananowego
-
20 - 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
500 g cukru żelującego 2:1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
1 g
Kalorie
2659 kJ /
627 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
154 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DŻEMY I MARMOLADY
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Lody miodowo-figowe z kozim serem
13 godz.
Rozgrzewający napój jabłkowo-porzeczkowy
20 min
Galaretka brzoskwiniowo-borówkowa (bez cukru)
20 min
Polewa toffi
25 min
Glasaż kakaowy
35 min
Sos słodko-kwaśny z papryką
50 min
Gazpacho z malinami
1 godz. 15 min
Sok z jabłek, malin i cytrusów
10 min
Galaretka z owocami
4 godz. 10 min
Malinowy cobbler
1 godz. 15 min
Sos cumberland
15 min
Sok z ciemnych winogron
40 min