Urządzenia i Akcesoria
Galaretka wiśniowo-bananowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 słoiki
Składniki
-
450 g nektaru wiśniowego
-
450 g nektaru bananowego
-
20 - 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
500 g cukru żelującego 2:1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
1 g
Kalorie
2659 kJ /
627 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
154 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DŻEMY I MARMOLADY
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ogórki kiszone - na zupę ogórkową
15 min
Biscotti z migdałami i gruszki w syropie
4 godz. 50 min
Galaretka brzoskwiniowo-borówkowa (bez cukru)
20 min
Pianka ze zsiadłego mleka z orzechami włoskimi w miodzie
3 godz. 35 min
Mus truskawkowy z jogurtem
4 godz. 30 min
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 min
Wiśniówka
337 godz. 10 min
Lody waniliowe z brzoskwiniami i sosem malinowym
20 min
Galaretka z owocami
4 godz. 10 min
Domowe płatki śniadaniowe
40 min
Pulpety perłowe z ryżem
2 godz.
Koktajl malinowy z pianką
20 min