Urządzenia i Akcesoria
Galaretka wiśniowo-bananowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 słoiki
Składniki
-
450 g nektaru wiśniowego
-
450 g nektaru bananowego
-
20 - 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
500 g cukru żelującego 2:1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
1 g
Kalorie
2659 kJ /
627 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
154 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DŻEMY I MARMOLADY
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Lody waniliowe
12 godz.
Ser typu mascarpone
22 godz.
Lody lawendowe
10 godz. 50 min
Sorbet ze śliwek i suszonych moreli
6 godz. 40 min
Lody maślankowe o smaku malinowo-pomarańczowym
5 min
Jagodowe frappuccino
3 godz. 25 min
Napój imbirowy
10 min
Lody waniliowe z brzoskwiniami i sosem malinowym
20 min
Lody jabłkowo-truskawkowe
5 min
Suflet lodowy z malinami
2 godz. 40 min
Klasyczne lody śmietankowe w polewie czekoladowej
5 godz. 25 min
Galaretka z owocami
4 godz. 10 min