Urządzenia i Akcesoria
Galaretka wiśniowo-bananowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 słoiki
Składniki
-
450 g nektaru wiśniowego
-
450 g nektaru bananowego
-
20 - 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
500 g cukru żelującego 2:1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
1 g
Kalorie
2659 kJ /
627 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
154 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DŻEMY I MARMOLADY
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wegański szarpaniec
7 godz. 10 min
Sos cumberland
15 min
Budyń bez laktozy
20 min
Lody miodowo-figowe z kozim serem
13 godz.
Bita śmietana
10 min
Jogurt naturalny na Varomie
12 godz.
Mus truskawkowy z jogurtem
4 godz. 30 min
Wegańskie lody truskawkowe
10 min
Wegański torcik na zimno z brzoskwiniami i malinami
4 godz.
Agrestowy chutney
40 min
Galaretka z owocami
4 godz. 10 min
Karob do picia - karobowe "kakao" dla alergika
1 godz. 10 min