
Urządzenia i Akcesoria
Fondue malinowe z biszkoptami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcji
Składniki
-
250 g malin, świeżych
-
1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
200 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
110 g sera mascarpone
-
20 g likieru kokosowego
-
20 g skrobi kukurydzianej
-
biszkopty do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
294.5 kcal /
1232 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
31.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
97.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

FONDUE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Deser z płynną białą czekoladą
3 godz.
Zajączki z kremu cytrynowego
40 min
Mini desery cytrynowe z bezą szwajcarską
2 godz.
Ciastka bezowe "Sokoły"
2 godz. 30 min
Szpajza czekoladowo-cytrynowa
1 godz. 10 min
Lody waniliowe z brzoskwiniami i sosem malinowym
20 min
Suflet lodowy z malinami
2 godz. 40 min
Koktajl mleczny banoffee pie
15 min
Czekoladowe ciasto na zimno z piankami marshmallow
4 godz. 20 min
Granita kawowa
12 godz. 15 min
Cytrynowe cake pops
4 godz. 30 min
Ciasto z truskawkami i bitą śmietaną
2 godz. 20 min