Urządzenia i Akcesoria
Fondue malinowe z biszkoptami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcji
Składniki
-
250 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych250 g malin, świeżych
-
2 łyżki cukru wanilinowego1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
200 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
110 g sera mascarpone
-
20 g likieru kokosowego
-
20 g skrobi kukurydzianej
-
biszkopty do podania
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
97.8 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
1232 kJ /
294.5 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FONDUE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Deser owocowy z jogurtem naturalnym i domową granolą
1h 20min
Lody arbuzowo-kokosowe
2h 30min
Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
50min
Deser z musem z czerwonych owoców i czekoladową kruszonką z chili
4h 10min
Deser biszkoptowy z budyniem i śmietaną (Zuccotto)
26h 25min
Deser kremowy z amaretti i grappą
35min
Truskawki (sous-vide) z musem z białą czekoladą (z osłoną noża miksującego)
2h
Mini desery cytrynowe z bezą szwajcarską
2h
Mus truskawkowy z jogurtem
4h 30min
Lodowy deser z brzoskwiniami i kremem z mascarpone
2h 35min
Lody miętowe z czekoladą
8h 30min
Pączki (bomby) z kremem waniliowym w karmelowej skorupce
5h 30min