Urządzenia i Akcesoria
Pão libanês com especiarias
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
20 unidades
Składniki
-
fermento de padeiro seco (8 g)2 c. chá de
-
água200 g
-
azeite mais 2 c. de sopa p/ untar85 g
-
farinha300 g
-
sal1 ¼ c. chá de
-
za'atar4 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
2 g
Kalorie
437 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pães
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Massa quebrada
5 min
Maçapão
5 min
Molho de tomate
35 min
Petit-fours
48 godz.
Soufflé de legumes da época
2 godz. 10 min
Empanada multicolor
1 godz. 15 min
Pão ázimo de grão e patê de legumes com caril
50 min
Tarte de três queijos e tomate
20 min
Técnica Chapéus de bruxa
Brak ocen
Empada de Páscoa
5 godz. 20 min
Pão naan
1 godz.
Molho pesto
5 min