Urządzenia i Akcesoria
鮭魚蜜汁炊飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1 人份
Składniki
-
水 (含醬汁和煮飯用)1045 克
-
柴魚片柴魚片3 大匙
-
柴魚醬油, ,詳見要訣醬油20 克
-
糖15 克
-
白米90 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)60 克
-
新鮮去骨鮭魚排 切塊(約2公分)100 克
-
小黃瓜 切塊(約1公分)50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
33.3 g
Kalorie
2770 kJ /
662.7 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
85.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
剛剛好的獨享餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan