辣炒年糕

辣炒年糕

4.2 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 韓國麻油
    20 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    100 克
  • 韓國辣椒醬
    50 克
  • 韓國辣椒粉
    1 ½ 大匙
  • 二砂糖
    1 ½ 大匙
  • 醬油
    15 克
  • 海鮮高湯
    450 克
  • 切段(約4公分)
    15 克
  • 韓式魚板 切片
    80 克
  • 韓式泡菜 略切
    100 克
  • 年糕
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.6 g
Kalorie 1678.7 kJ / 401.6 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 75.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...