Urządzenia i Akcesoria
辣炒年糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
韓國麻油20 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲100 克
-
韓國辣椒醬50 克
-
韓國辣椒粉1 ½ 大匙
-
二砂糖1 ½ 大匙
-
醬油15 克
-
海鮮高湯450 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
韓式魚板 切片80 克
-
韓式泡菜 略切100 克
-
年糕300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.6 g
Kalorie
1678.7 kJ /
401.6 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
75.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
自製加熱食物
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan