Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 stonky čerstvého kopru, otrhané špičky (opcjonalnie)
- 300 gramů fenyklu, na kousky
- 150 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
- ½ čajové lžičky soli
- 5 - 8 kuliček růžového pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zelný salát s křenem
10min
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30min
Hummus s medvědím česnekem
15min
Pohankové krekry s černuchou
1h
Fenyklový salát s grapefruitem
20min
Artyčokový dip s tofu
10min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Brak ocen
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Brak ocen
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min
Okurková raita s mátou
25 Min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 min