Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 stonky čerstvého kopru, otrhané špičky (opcjonalnie)
- 300 gramů fenyklu, na kousky
- 150 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
- ½ čajové lžičky soli
- 5 - 8 kuliček růžového pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mandlová mouka
5 Min
Meruňkový crumble (bez lepku)
45min
Angreštový crumble
1h
Hummus z červené řepy
10 Min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Sýrové mističky se salátem z červené řepy
40min
Hrušky v červeném víně
3sa 20 dk
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min
Třešňový krém s růžovým vínem
30min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 Min
Velikonoční křen s mandlemi
5 Min
Pappa al pomodoro
15min