Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 8 snítek čerstvé máty, jen listy
- 300 gramů jehněčího masa, na kousky
- 2 čajové lžičky oregana, sušeného
- 80 gramů feta sýru, na kousky (1 cm)
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1391 kJ / 331 kcal
- Białko
- 40.4 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1h
Polenta s čedarem
15min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2h 30min
Jablka v páře s omáčkou sabayon
40min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20min
Pórkovo - bramborový nákyp
1h 30min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1h 45min
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
45min
Krémová polenta s pórkem
1h 5min
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1h 30min
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min
Čokoládový coulant
30min