Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 hruška (cca 200 gramů), oloupaná, bez jádřince, na kousky
- 400 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky
- 1 červená cibule (cca 50 gramů), napůl
- 2 stroužky česneku
- 1 polévková lžíce rozinek (cca 10 gramů)
- 50 gramů másla, na kousky
- 80 gramů portského vína, plus 1 polévková lžíce navíc na potření
- 150 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 špetky cukru
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 2 špetky mletého černého pepře
- 50 gramů vlašských ořechů, nasekaných
- 1 vejce
- 2 polévkové lžíce mléka
- 300 gramů listového těsta, rozváleného
- 150 gramů fety, rozdrobené
- 50 gramů rybízového džemu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2529 kJ / 604 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 1022 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min
Penne s dýní a sušenou šunkou
20 min
Špagety alla Norma
1h 30min
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20 min
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1 Std. 10 Min
Rybí polévka se zeleninou
30min
Meruňkové knedlíky v ořechové krustě
1h 15min
Těstoviny se zeleninovým ragú
45min
Filloas (španělské palačinky)
1h
Koláč s pudingovou náplní a spiralizovanými jablky
1 Std. 20 Min
Kynuté knedlíky trochu jinak
1h
Mandle v cukru
1h