Wersje kompatybilne
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů cibule
- 4 stroužky česneku
- 500 gramů vývaru
- 500 gramů drůbežích jater, očištěných, nakrájených napůl
- 240 gramů červené cibule, nakrájené na měsíčky
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 250 gramů květáku (cca ½ květáku), rozebraného na co nejmenší růžičky
- 280 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 30 gramů másla
- 1 čajová lžička kurkumy
- 2 špetku soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1572 kJ / 375 kcal
- Białko
- 36.13 g
- Węglowodany
- 26.38 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Błonnik
- 8.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čekankový salát, těstoviny s hovězím ragú a tvarohový krém s jahodovou čokoládou
35 Min
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12h
Dip z jablečného pyré a křenu
Brak ocen
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1h 30min
Mrkvové RAW špagety s avokádovým pestem
15 Min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50 Min
Houbová směs na těstoviny
50 Min
Hedvábné brokolicové pyré
30 Min
Veganské sádlo
3 Std. 15 Min
Pohankovo-datlové kuličky
24h 20min
Bezlepkový chléb
1 Std. 40 Min
Zelenobílé těstoviny
40 Min