梅干菜肉馅

梅干菜肉馅

4.3 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
1 罐

Składniki

  • 五花肉 提前汆水,切1×1厘米块
    500 克
  • 料酒
    50 克
  • 老抽
    15 克
  • 生抽
    35 克
  • 50 克
  • 300 克
  • ½ 茶匙
  • 梅干菜干 洗净泡水1小时后捏干使用,切碎
    200 克
  • 淀粉 在小碗内加2汤匙水调开
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Białko 74.2 g
Kalorie 14008 kJ / 3348 kcal
Tłuszcz 297.2 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 93.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...