蒸胡椒鸡

蒸胡椒鸡

3.8 6 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 人份

Składniki

  • 白胡椒粒
    15 克
  • 新鲜姜 切片
    60 克
  • 全鸡腿 (约600克),走地鸡最佳,洗净,利用厨用纸巾抹干
    2 个
  • ⅛ 茶匙
  • 麻油
    1 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    1 ½ 汤匙
  • 1200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 426 mg
Białko 52 g
Kalorie 1667 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...