Urządzenia i Akcesoria
菠菜鸡蛋糕
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
新鲜嫩菠菜 汆烫备用100 克
-
葱 汆烫备用20 克
-
蛋3 颗
-
水515 克
-
淀粉3 茶匙
-
盐½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.9 g
Kalorie
506.3 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny