Urządzenia i Akcesoria
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Filling
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
white fish fillets, skinless cut in pieces (3 cm)150 g
-
dry white wine30 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
potatoes peeled and diced (1 cm)150 g
-
water for cooking potatoes
-
medium egg1
Pasta
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
semolina100 g
-
medium eggs4
-
extra virgin olive oil10 g
-
fine sea salt½ tsp
Assembly
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions halved50 g
-
courgettes cut in round slices (1 cm), then halved100 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
cherry tomatoes400 g
-
fine sea salt plus extra for cooking pasta1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
large raw prawns, peeled100 g
-
unsalted butter diced50 g
-
water for cooking pasta
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.5 g
Kalorie
1780 kJ /
425 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50 Min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Rustic Bread
2 Std.
Baked Vanilla Cheesecake
13 Std. 25 Min
Chocolate Soufflé with Orange
45 Min