Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Spring Rolls
Przygotowanie 1 godz. 50 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
14 portions
Składniki
Spring Roll Wrappers
-
plain flour150 g
-
cornflour90 g
-
water465 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sunflower oil for frying1010 g
Filling
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves5
-
olive oil40 g
-
mung bean vermicelli50 g
-
sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
soy bean sprout, fresh150 g
-
fresh chives cut in lengths (3 cm)10
-
medium egg beaten1
-
sweet chilli sauce or as desired, for serving20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.1 g
Kalorie
521 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Quick Falafel
30 min
Ben's Chocolate Cookies
40 min
Pommes Dauphine
2 godz. 10 min
Anko Ice Cream
10 godz. 10 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 godz. 25 min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 godz. 15 min
Oat and Cashew Pasties
2 godz. 30 min
Mini Spinach Calzone
2 godz. 35 min
Vegetable Samosa Filling
30 min
Hot Dogs
35 min