Wersje kompatybilne
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 200 g water
- 350 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- ¼ tsp sugar
- ¼ tsp fine sea salt
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
Paste
- 1 tsp dried fennel seeds
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 80 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 392 kJ / 93 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Baguettes
3h 45min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Pitta Bread
2h
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Cheese Sticks
55 Min
Mini Oregano Focaccias
3h 40min
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30 min
Quick Flatbreads
20min
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10min
Herb Bread
1h 10 min