Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino

Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino

4.3 15 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
24 pieces

Składniki

Dough
  • water
    200 g
  • strong white bread flour plus extra for dusting
    350 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
  • sugar
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    50 g
Paste
  • dried fennel seeds
    1 tsp
  • fresh rosemary leaves only, to taste
    1 - 2 sprigs
  • sun-dried tomatoes in oil drained
    80 g

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 93 kcal / 392 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 2.8 g
Węglowodany 10.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...