
Urządzenia i Akcesoria
Spanische Erdäpfeltortilla
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
rote Spitzpaprika in Stücken150 g
-
Zwiebeln geviertelt150 g
-
Wasser500 g
-
Erdäpfel festkochend500 g
-
Eier6
-
Petersilie Blättchen abgezupft½ Bund
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Muskat, gemahlen2 - 3 Prisen
-
Olivenöl2 EL
-
Butterschmalz2 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
326 kcal /
1367 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GRILLEN
12 Przepisów
Austria
Austria