Urządzenia i Akcesoria
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Mixed Fruit Compôte
-
orange zest only, no white pith½
-
pear (approx. 150 g), peeled and cut into pieces (3-4 cm)1
-
peach (approx. 140 g), peeled and cut into pieces (3-4 cm)1
-
dried apricots cut in halves30 g
-
orange juice2 Tbsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
maple syrup, pure1 Tbsp
-
8 - 10 frozen strawberriesstrawberries hulled and cut in halves8 - 10
Pistachio and Oat Granola
-
light brown sugar40 g
-
maple syrup, pure40 g
-
olive oil1 ½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
pistachio nuts, unsalted, shelled130 g
-
rolled oats100 g
-
flaked almonds20 g
-
fruit bread thickly sliced4 slices
-
goat's cheese100 - 150 g
-
honey for garnishing1 - 2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
3098 kJ /
738 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
9.8 g
Węglowodany
77.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mincemeat and Almond Tart
2h 15min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Simnel Cake
3h
Mincemeat
15min
Peach Pavlova
5h 30min
Shortcrust Pastry
5min
Icing Sugar
5min
Breadcrumbs
5min
Victoria Sponge
1h 10min
Christmas Pudding
14h 30min