Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 500 g de vinagre de vino blanco
- 500 g de guisantes frescos
- 20 g de sal
- agua
- Wartości odżywcze
- na 3 tarros
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 31.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 min
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50 min
Guisantes con jamón
30 min
Verduras al vapor con rúcula
25 min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 min
Patatas al vapor
30 min
Puré de calabaza en cubitos
50 min
Sofrito de cebolla y ajo
10min
Acelgas con patatas
45 min
Caldo vegetal
35 min
Purés de verduras al vapor congelados (judías verdes, calabaza y remolacha)
1h
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min