Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 500 g de vinagre de vino blanco
- 500 g de guisantes frescos
- 20 g de sal
- agua
- Wartości odżywcze
- na 3 tarros
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 31.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 min.
Verduras al vapor con rúcula
25 min.
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50min
Patatas al vapor
30 min.
Caldo de verduras
35p
Huevos cocidos
20p
Ensalada de habas y guisantes con jamón
30 min.
Caldo vegetal
35p
Salsa ligera de tomate
20p
Alcachofas a la romana
50min
Sofrito de cebolla y ajo
10 min.
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1h