Crêpes salate ai frutti di mare (senza glutine)
TM5 TM31 TM6

Crêpes salate ai frutti di mare (senza glutine)

3.7 (10 ocen)

Składniki

Crêpes

  • 300 g di latte
  • 3 uova
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di farina di riso
  • 60 g di burro + q.b.

Farcitura

  • 3 spicchi di aglio
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
  • 40 g di burro salato
    lub 40 g di burro
  • 500 g di frutti di mare misti surgelati
  • 30 g di panna acida

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1469 kJ / 353 kcal
Białko
17.2 g
Węglowodany
25.5 g
Tłuszcz
20.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy