Crêpes salate ai frutti di mare (senza glutine)

Crêpes salate ai frutti di mare (senza glutine)

3.7 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

Crêpes
  • di latte
    300 g
  • uova
    3
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di farina di riso
    150 g
  • di burro + q.b.
    60 g
Farcitura
  • spicchi di aglio
    3
  • di scalogno a pezzi
    80 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
    20 g
  • di burro salato
    40 g
    40 g di burro
  • di frutti di mare misti surgelati
    500 g
  • di panna acida
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 353 kcal / 1469 kJ
Białko 17.2 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...